Nats Solutions
E: nats@nats.nl
W: www.nats.nl
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Portofolio

 

Carnavalsstichting De Klot

Ter vernieuwing van hun website heeft Carnavalsstichting De Klot gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen waarbij de verschillende commissies zelf hun content kunnen bijhouden. Hierdoor hoeft de webmaster enkel nog controle uit te voeren.

De Klot heeft zelf het ontwerp aan gedragen, Nats Solutions heeft dit m.b.v. haar eigen Content Management Systeem uitgewerkt tot de huidige website.

http://www.deklot.nl/
 

In de Hypotheekelarij

De website van In de Hypotheekelarij werd in een nieuw jasje gestoken. Volgens het gebruikelijke recept heeft Nats Solutions in samenwerking met Van Hoek Reclame de nieuwe website ontworpen.

Door middel van het Content Management System van Nats Solutions heeft In de Hypotheekelarij de mogelijkheid om zelf de website aan te passen.

 
http://www.hypotheekelarij.nl/
 
 

Hartmann Furniture

Hartmann Furniture wilde een vernieuwing van de website. In samenwerking met Blom Innovations heeft Nats Solutions de website ontworpen. De website is volledig opgebouwd door middel van Flash.

http://www.hartmann.nl/
 

GoedVoorJePortemonnee.nl

GoedVoorJePortemonnee.nl is een initiatief van Inde Hypotheekelarij waar u alles vindt over uw financiŽle huishouding. Of het nu gaat over wonen, verzekeren of vermogensvorming.

Nats Solutions heeft voor de website het technische ontwerp gemaakt en uitgevoerd. De vormgeving was in handen van Van Hoek Reclame.

 
http://www.goedvoorjeportemonnee.nl/
 
 

Angelus Parochie

De Angelus Parochie is een overkoepelende organisatie van de verschillende parochies in Asten. Deze website is volledig ontworpen door Nats Solutions.

De website wordt volledig bijgehouden door medewerkers van de Angelus Parochie. Op de website kunt u up-to-date gegevens vinden over: oa vieringen, overtuigingen en nieuwsberichten.

http://www.kerkenasten.nl/
 

MEUBELWEB.COM

MEUBELWEB.COM is een bedrijf welke via het internet meubels verkoopt. Voor haar heeft Nats Solutions de volledige website ontworpen, waarbij alles gebaseerd is op bewerken via databases. Hierdoor heeft MEUBELWEB.COM de mogelijkheid om zelf de voorraad bij te houden en zo een actueel aanbod via de website aan te bieden.

 
http://www.meubelweb.com/
 
 

Presentatie: Prins Henk III

Ook voor professionele presentaties kunt u terecht bij Nats Solutions.
Tijdens de carnaval moest Prins Henk III zich in het gemeentehuis presenteren voor de burgemeester en andere genodigden. Hij heeft Nats Solutions gevraagd dit te verzorgen.

Presentatie: Prins Henk III
 

Blaasband 'the Rolling Notes'

Deze website is grafisch vorm gegeven door een lid van de blaasband. Nats Solutions heeft zorg gedragen voor de implementatie van de website.
Daarnaast zijn de onderdelen Gastenboek, Optredens en Foto's door Nats Solutions gemaakt. Deze pagina's werken dmv een onderhoud module waarbij de werkgroep van de Rolling Notes zelf foto's en optredens kunnen toevoegen.

 
http://www.rollingnotes.nl/
 
 

Ton Engels

Nats Solutions heeft hier deze volledige website ontworpen.
Het mooie aan deze website is dat Ton Engels zelf zijn Nieuws berichten en Optreden kan bijhouden.
Het menu zal zich aanpassen aan de groote van uw beeldscherm.
Klikt u ook eens op Souvenirs. U kunt hier diverse herinneringen vinden van Ton Engels.

http://www.tonengels.nl/
 

Energy Products

Energy Products stelt haar Technisch Handboek on-line ter beschikking. Zij wilde dit graag opgesplits hebben in hoofdstukken zodat klanten deze stukken los konden bekijken.
Het resultaat is te zien bij Service & Downloads | Technisch Handboek.

Ontwerp was in handen van FEL Multimedia.

 
http://www.energyproducts.nl/
 
 

Passevolant

Passevolant wil als consultancy bureau laten zien met welke projecten ze de laten jaren mee bezig zijn geweest. Dit moesten ze zelf aan kunnen passen om tevens de status van bestaande projecten weer te kunnen geven.
Het resultaat is te zien bij activiteiten | Cases.

Ontwerp was in handen van FEL Multimedia.

http://www.passevolant.nl/
 

Thilot Holland

Thilot Holland heeft haar producten getoond op internet en wilde uitgebreidere gegevens kunnen plaatsen. Resultaat hiervan is te zien bij Mushroom Equipment | Sales | Used equipment.
Daarnaast is een nieuws module geplaatst met een archief en mogelijkheid tot plaatsen van foto's bij de berichten.

Ontwerp was in handen van FEL Multimedia.

 
http://www.thilot.nl/
last update: 6 januari 2009